Lichaam en geest in balans met massage

Heb je wel eens last van gespannen spieren, prikkelbaarheid of hoofdpijn? Of wil je een moment van rust om even op te laden en bij jezelf aan te komen? Dan kan een massage precies zijn wat jij nodig hebt. Ik heb zelf in een periode van stress ondervonden hoe fijn en heilzaam een massage kan zijn.  Even niet praten en alleen maar voelen. Weer contact maken met je eigen lichaam. Vaak rennen we aan onszelf voorbij en negeren we de signalen die ons lichaam geeft. Tot het lichaam aangeeft dat het zo niet langer kan. Onze spieren verkrampen en we zetten onze adem vast met als gevolg lichamelijke klachten en onrust.

 

Maar hoe hervind je de ontspanning?

‘Ontspannen’ is geen werkwoord. Het is de natuurlijke staat van jouw lichaam en geest. Bij een massage herinnert je lichaam zich weer hoe deze staat aanvoelt. En daardoor komt ook je geest tot rust.


Holistische ontspanningsmassage voor vrouwen

Holistische massage is een ontspanningsmassage die wordt gegeven met natuurlijke olie op de blote huid, terwijl je ligt op een comfortabele massagetafel. Bij een holistische massage komen lichaam en geest tot een diepe ontspanning. Door een combinatie van strijkingen, knedingen, lichte druk en vloeiende bewegingen wordt je hele lichaam uitgenodigd om spanningen los te laten. Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam gestimuleerd en de balans tussen lichaam en geest hersteld. Bij deze massage gebruik ik elementen uit de integratieve massage, polariteitsmassage, dynamische massage en klassieke massage. Deze massagevorm is alleen voor vrouwen.


Tarieven 

De investering voor een uur ontspanningsmassage is € 60,- incl. BTW. Massage kan ook deel uitmaken van een lichaamsgericht coachingstraject of een burn-out traject.