Anderen over Jiska


"Ik ben bij Jiska gekomen voor coaching omdat ik spanning in mijn lichaam had, door de stress in mijn hoofd. Ik vond het prettig te ontdekken wat mijn lichaam eigenlijk te zeggen heeft. Mijn hoofd en lichaam zijn communicerende vaten en niet los van elkaar te zien. Het coachingstraject heeft me een goed lichaamsbewustzijn opgeleverd. Hierdoor is er bij mij een proces op gang gebracht waardoor ik me tijdig ziek heb gemeld op mijn werk, en een nog zwaardere burn-out kon worden voorkomen. Ik heb voor Jiska gekozen omdat ik tijdens de kennismaking een klik met haar had. Ze heeft een open houding, is nieuwsgierig en sluit goed aan bij mijn behoeften bij het inzetten van de werkvormen. Ik kan anderen met stressklachten aanraden om kennis te maken met Jiska en het zelf te ervaren. Je lichaam weet vaak eerder de antwoorden dan je hoofd. Jiska leert je hier op een zachte manier naar te luisteren."

Esther


"Ik heb Jiska als een zeer professionele en betrokken coach ervaren. Ze is warme persoonlijkheid en ze schept een fijne sfeer van veiligheid. Dat heeft mij het vertrouwen gegeven in het proces waardoor ik mij helemaal durf te openen. Het is heel prettig wanneer alles er mag zijn en Jiska is in staat dat wat er in mij leeft volledig te  ontvangen en helemaal te laten zijn. En dat draagt veel bij aan mijn helingsproces!"

Marijn


“Ik heb in de coaching bij Jiska geleerd om te luisteren naar mijn lichaam en mijn hart i.p.v. mijn ratio in the lead te laten zijn. Het traject was kort en doeltreffend en bracht als direct resultaat meer harmonie en interne rust. Op langere termijn heeft het ook een zaadje geplant dat nog lang niet uitgegroeid is!

Voor mij had een coachingstraject alleen zin als ik een coach had die ik voor de volle 100% kon vertrouwen. In Jiska heb ik iemand gevonden waar de benodigde rust, respect en vertrouwen volop aanwezig zijn. Jiska is iemand die de juiste sfeer weet te scheppen om het hoogst mogelijke resultaat uit de coaching te halen. 

Zonder deze coaching zou er nog steeds chaos en onrust zijn in mijn hoofd. Ik zou dus tegen iedereen met hetzelfde probleem willen zeggen: Dit is een cadeautje voor jezelf!”

Alice


"Ik heb Jiska als een hele sympathieke, lieve en zorgzame vrouw ervaren. Door haar positieve uitstraling, voelde ik me direct op mijn gemak en wist ik dat ik te maken had met een vakkundig en prettig persoon." 

Marlo


"Als ik terug denk aan de sessies bij Jiska dan komen woorden van rust, zachtheid, warmte, ontspanning, verzorging en geborgenheid in mij naar boven. Het voelde alsof ze intuïtief wist wat ik nodig had en waar mijn knelpunten zaten. Het was voor mij een hele bijzondere en waardevolle ervaring."

Madelon


"Jiska is een warme vrouw met een fijne aanraking."

Rutger


"Ik werd ontvangen met een warme welkom, ze nam de tijd en luisterde graag naar mijn klachten. Na een aangename sessie voelde ik mij weer een 'nieuw' mens. Zeer zeker een aanrader, bedankt Jiska!"

R. Benz